2011. július 28., csütörtök

Simson S 51

Simson S 51:
Eladni egy itt Simson S 51 BJ 1980.

Teljesen újjáépítették az elmúlt télen.
Minden működik. Fut jó. Úgy néz ki, mint az új. A motor felújítás óta 1400 km futás (SWS hozta tuning, nem szabad összekeverni a délkeleti tuning kérem!). Nem zörög, vagy harangok.
Telepítve van: - Vape gyújtás - Bing karburátor - Fordulatszámmérő - Mz instrumentum birtokosa stílusosan - az elsőkerék-hajtás sebességmérő - 50cc 2 csatornás Almotzylinder robusztus MZA Einringkolben átdolgozta a Fúvókák Racing (75-80 km / h egyedül, utas 70-72 Km / h ) kormány markolat króm meg - tengelykapcsoló és az első fékkar Carbon meg - kick starter-és váltókar Carbon keresni - Chromfußrasten az utas - krómozott lökhárítók elöl és hátul - a szén-olaj betöltő cső - hátsó lámpa chopper stílusban E-Mark - Awo féklámpa kapcsoló első és a hátsó fékek - hat oldalú jelző - ritka S 50 fények - 12V Horn - oldalán állni - Hátsó ülés - tartály és oldallapot a flip flop 2 K festéket a kézműves festett (zöld, fekete, réz, attól függően, hogy a fény, abszolút benzin ellenálló, ragyogó fényű) - Tank lezárt új, teljesen rozsda-mentes - új lánc szett - stb, stb, lehet felsorolni itt, egyáltalán nem, így ellenőrizni a képeket. Néhány apró vizuális hibák, hanem a Samson. BJ megálló 1980. De ahogy az egész egy igazi csemegét, azt hiszem. Csak nézd meg a képeket, és döntsd el magad!

A kerékpár verdefényes. Ez tökéletesen fut, és 100%-ban megbízható. Az elektromos rendszer teljesen működőképes. Scooter néz ki, mint az új. Eladás csak azért, mert már kapott egy kicsit nagyobb:) és most nincs hely a jó darab.

Kérdéseivel hívja vagy küldjön egy e-mailt.
Ár: 650 Ft